تاریخ : يکشنبه 17 ارديبهشت 1402

اولین نشست تخصصی کارگروه بین‌المللی ‌سازی دانشگاه بناب

اولین نشست تخصصی کارگروه بین‌المللی ‌سازی دانشگاه بناب در ساعت  11:30  مورخه  1402/01/22  با حضور اکثریت اعضا برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مجتبی عباسیان با اشاره به ضرورت تشکیل این کارگروه در دانشگاه در راستای هماهنگی بین ارکان مختلف دانشگاه جهت حرکت در مسیر بین‌­المللی شدن و علی‌­الخصوص جذب دانشجویان خارجی  تاکید فرمودند. ایشان ضمن اشاره به توفیق اخذ مجوز دانشجوی خارجی از سازمان امور دانشجویان در اواخر سال  1401  و حضور در نمایشگاه  جذب دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه تربیت مدرس در اسفند ماه 1401، از زحمات معاونت­‌ها و مدیران در بخش­های مختلف دانشگاه تقدیر و تشکر کردند.

در ادامه سرپرست  محترم دفتر ریاست و امور بین‌­الملل دانشگاه جناب آقای دکتر قاسمیان گزارشی از اهم فعالیت­‌های صورت گرفته در طی سال جاری  در حوزه همکاری‌های علمی بین­‌المللی در دانشگاه ارائه دادند و سپس با بیان برنامه‌­های پیش رو برای سال آتی، موارد مطرح در شیوه‌­نامه پذیرش دانشجویان غیر ایرانی (بین‌­المللی) در دانشگاه بناب را برای بحث و بررسی و تصویب در جلسه ارائه دادند.

• در يکشنبه 17 ارديبهشت 1402
  • ساعت 10